新加坡狮城论坛

返回列表 发帖 付费广告
楼主: TJBIAN

[80后专属] 85后女真诚征婚

up

小狮租房
Hi! I have taken your advice seriously and changed a lot! When you see me at present ,you can see a new look. I am also willing to spend money for my loved one. What you say is only true in part. I can earn money ,at the same time I do not live a lavishing life, unlike some guys who spend whatever they earn or even overdraft their credit cards to enjoy their lives and please others.  

看你连个孩子也照顾不了,我开始害怕了,我和你儿子的年龄早就和妈妈来新加坡打拼了。

2岁,爸爸过世,

5岁,就陪妈妈做生意,7岁自己放学回家,9岁会做饭,11岁会衣服。15岁就来新加坡。21岁就有自己的股票户口。25岁,做2房东,26岁想学校贷款,和别人做生意。

我其实是个孩子,喜欢被人照顾,呵护。就你的水准做不到。

我有自己的生活水准。我累了32年,请不要打扰我的生活,谢谢

You see,except me and yourself, people hardly care about you!

Please do not misunderstand!

可以看出楼主是个好姑娘,楼主加油!

发表回复