新加坡狮城论坛

返回列表 发帖 付费广告
楼主: nuslucky

[SC] 新生儿加入公民申请 申请表求问

good99 发表于 24-8-2017 18:13
三。申请公民都是by registration..
你空着没问题,那边会直接帮你勾

谢谢回复

小狮租房
看来你这种“被邀请”加入的就算special,而且感觉已经批准了。恭喜啊

个人小孩不会拖慢公民申请进度。一个人过全家过。

good99 发表于 25-8-2017 08:14
看来你这种“被邀请”加入的就算special,而且感觉已经批准了。恭喜啊 ...

借你吉言,希望能批准:)

nuslucky 发表于 25-8-2017 10:30
借你吉言,希望能批准:)

八九不理十

父母是EP,新加坡出生的小孩儿可以直接申请公民吗?

dalewang 发表于 15-9-2017 11:53
父母是EP,新加坡出生的小孩儿可以直接申请公民吗?

不可以的。新加坡不是落地国籍。宝宝要先和父母一同申请PR,然后在一起申请公民。
我的情况是,宝宝出生前,我们已经是PR了,而且已经提交了公民申请,所以宝宝可以跨过PR直接申请公民

你好,nuslucky.我想请问你,我现在在申请着公民,我宝宝最近出世了但我没收到邀请信说可以加入宝宝申请,请问你懂要怎样加宝宝的名字进去一起申请吗?还是直接打去ica问呢?

sherry89 发表于 20-9-2017 09:06
你好,nuslucky.我想请问你,我现在在申请着公民,我宝宝最近出世了但我没收到邀请信说可以加入宝宝申请, ...

Dear Mr/Ms.
We refer to your email below.
2          We will bearranging your interview with your Interview officer, Mdm Koh Teck Lian on 31January 2017 at 8am. You are to report to Counter 02 directly at 8am.
3          Your arerequired to bring
a) the duly completed application form (if not submittedonline through our eSC portal (https://esc.ica.gov.sg) under Family TiesScheme,
b) Child's photo,
c) ORIGINAL Child's birth certificate,
d) ORIGINAL Child's passport,
e) ORIGINAL Parents' NRIC,
f) ORIGINAL Parents' marriage certificate
g) Parents’ latest 6 months payslip and CPF Contributionhistory (past 12 month)
4          You arerequired to make a copy of each of the documents.
5          Child doesnot need to attend the interview. Please confirm your attendance [email protected] . Print this email for verification
Thank You

sherry89 发表于 20-9-2017 09:06
你好,nuslucky.我想请问你,我现在在申请着公民,我宝宝最近出世了但我没收到邀请信说可以加入宝宝申请, ...

等你批准了以后直接加进去

发表回复