新加坡狮城论坛

12下一页
返回列表 发帖 付费广告

转让GROUPON 做头发配套

发表于 半年前|来自:新加坡 来自手机 | 显示全部楼层 |阅读模式
我在groupon 上买了两个做头发的配套,
不过没看到只有第一次去的顾客才可以用,故现转让一个配套。
配套详情如下:
Shiseido Water Spa Hair Treatment + Hair Rebonding OR Perm + Wash + Blow,$48 (worth $230)
Valid 6 months. 有效期到12月5号
Limit 1 Groupon per person, may buy multiple as gifts. Valid for first time customers only, 21 years and above. Valid for all hair lengths. Closed on Mon.

Appointment required, available at 4 locations:
Bukit Batok Central Blk 642 Unit 01-50, Tel:
Bukit Batok Street 34 Blk 347 Unit 01-256, Tel:
Holland Drive Blk 36 Unit 01-07, Tel:
Upper Boon Keng Road Blk 5 Unit 01-18, Tel:

Groupon printout MUST be presented. 

See the rules that apply to all deals
如果谁感兴趣可以联系我:
可以把voucher 拿给你。
发表于 半年前|来自:新加坡 来自手机 | 显示全部楼层
小狮租房
其实舍不得卖,很便宜,不过自己不可以用。

联系我哦。就只有一个哦!

up

up