新加坡狮城论坛

返回列表 发帖 付费广告
楼主: 流浪骑士

[澳大利亚技术移民] 175,475,176,457等进来讨论

We are a wholesaler of brand names handbags and purses including coach, and other brand name handbags in china. Our broad ranges of leather wallets and purses are available in fantastic styles and latest designs.
We serve our customer throughout the world, the quality of our products is very high and the prices are lowest in the market. We always try our best to satisfy every client with our timely delivery and best service.
Delivery time: we ship by ems, ups, dhl, tnt and sodex, normally the goods arrive to u door within 4-6 days.
If you have any inquiry or comments, please don''t hesitate to contact us.
E_mail:[email protected]
http://www.fashion-ing.cn

小狮租房

算了,是我多余问了

phD 不仅仅是一个头衔
利用google做点功课吧

我也想技术移民澳洲,怎样自己申请?

175? 176? 475? 476?

本人电焊,不过英文不好
想去澳洲,有什么办法呢?

本人对外汉语教师 想去澳洲教书 可以吗?

问下LZ是不是已经申请澳洲技术移民了?请问你是在新加坡还是中国申请的?
我也在考虑,但是在为申请地考虑,哪里申请会更好些呢?

请问,如果 本地的POLY 毕业 想先技术移民再过去读大学(有亲戚在那里 确定可以拿到亲戚加分) 而且成绩确定可以拿到大学 offer, 那么...有可能作为技术移民吗? 可能先拿到PR再读大学吗?

楼主..再多问一个问题哟。

如果是国内211大学毕业生,雅思4个6满足 本科成绩80平均有到
读的是工科的 electronic engineering这块的
有可能先作为技术移民过去 再读master吗?

其实就是希望能够学费便宜一点儿..哎..
不知道 澳洲 PR 和 非 PR 的待遇 差别大不?

发表回复