新加坡狮城论坛

12下一页
返回列表 发帖 付费广告

再发一次我拿到的报价,请大家给点意见,谢谢

To supply labours to hack existing floor & wall tiles for Kitchen area & 2 Bathrooms   $1600
To supply labours to hack existing cabinet for Living & wooden panel wall for Master Bedroom include removal of all debris on site                                                        $300
To supply & lay selected ceramic floor tiles at Kitchen area              $1100
To supply & lay selected ceramic wall tiles at Kitchen area                $1500
To supply & lay selected ceramic floor & wall tiles at Master Bathroom             $1600
To supply & lay selected ceramic floor & wall tiles at Common Bathroom         $1600
To construct 2"ht cement screed base for Kitchen cabinet                   $250
To supply & run alter s/steels pipes for whole units                      $900
To supply & install selected toilet bowel for 2 Bathrooms              $840
To supply & install selected basins for 2 Bathrooms                         $460
To supply & install top Kitchen cabinet with Formica finished    (Size : High cabinet ( Length = 24 fts.   Low cabinet ( Length = 17 fts. )                                            $4920
To supply & install full height filing cabinet with formica finished at Bedroom 2  (Length = 2.5 fts)                                                        $600
To supply & install shoes rack cabinet for Living area               $600
Internal paint works - ICI or Nippon emulsion paint                          $1600
To supply labour for whole house flooring chemical washing works         $250
To supply & install power point socket & light socket. ( @x $25 )
小狮租房
你的拆瓷砖跟拆厨两个加起来都要S$1900了,我家还砸了一堵墙,才S$1500,我有个帖子发了我找的2个装修商的报价,你可以看下对比下.

刷墙贵了,我家4A才900.同事家的5房也就1300.

有的便宜有的贵...

kitchen好像不小,不过tiles貌似听便宜的。 toilet就比较贵,不知道有多大...

Formica finished是什么咚咚?就是soild surface吗?

painting是贵了..  做橱和油漆不需要包给他做,基本上就个2贩子...

厨房13.5平米,主卫4米,客卫4.25米。 我也不知道formica是什么东西。

这个贩子还是我在论坛上找的,有人推荐他的,一小老头,衣着不整,满眼眵目糊的,看他的样子好像收废品的,一见面就说他有病,要去海南岛医治云云,关我P事啊!他给我的报价单做的也不怎么样,错别字挺多的。这个报价他从周二起就说发给我,实际上是到了今天上午才发的,居然还催着我们明天给答复,把我们当瓜耍,想让我们给他筹医药费怎么着的?我看他是有病。

请问各位可以推荐可靠的装修商吗?请短我,谢谢!

回复 5# 影影绰绰

我现在在用一个,也有一个备选,因为我的装修要分2轮做,你着急么?不急的话我试过了把最合适的推荐给你?什么时候装修?

随便翻一个拜六的straitstime... 里面一大堆装修商广告,每个都打电话要quotation.. 反正不用钱..

回复 6# esther001

那就请短我联系方式吧。我6月16号拿钥匙。谢谢啦!

厨房13.5平米,主卫4米,客卫4.25米。 我也不知道formica是什么东西。

这个贩子还是我在论坛上找的,有人 ...
影影绰绰 发表于 3-6-2010 20:37

RICHARD SHI,
IMAGE CREATIVE PTE LTD

谢谢楼上的飞姐。我想问找ID的话,5房的设计费大概多少钱呢?设计费一般都包括什么?如果我找ID,装修的费用应该就是设计费+装修费吧?

发表回复