新加坡狮城论坛

1234下一页
返回列表 发帖 付费广告

[70后专属] I am from Beijing and wanna a girlfriend here

Hello everyone

Wilhelm is my name.  I was born in Beijing in 1978 .

Around three years ago, I started my journey from Beijing to Sg.
Now, I have been working here for more than 3 years.

As a S Pass holder, I  work for a listed privite company in SG.

I need a reliable, well-educated, lovely and patient lady to be my GF/wife and pass our rest lifetime together.
I promise I shall treat you well. Please contact me, if you like it.     skype:  gu.wilhelm
I, however, do not like the Chinese people who are very Chinese, I mean, the people who always keen on
asking some questions, eg. income, age, marriage steatment etc which westen people donot want to answer.
Sometimes, they  are too enthusiastic.
Hope to hear from you soon.

Cheers

Wilhelm
小狮租房
whatyousaidcanspeakchinese。。。

装逼遭雷劈...

大家好

威廉是我的名字。我出生在北京, 1978年。

大约三年前,我开始我的旅程从北京到SG。
现在,我已经在这里工作了3年以上。

作为S准证持有人,我对上市privite公司SG工作。

我需要一个可靠的,受过良好教育的,可爱和病人的女士是我的GF /妻子,并通过我们的休息一辈子在一起。
我保证我会善待你。如果你喜欢它,请与我联系。 SKYPE: gu.wilhelm
但是,我不喜欢中国人谁是很中国,我的意思是,人谁总是热衷于
问一些问题,如:收入,年龄,婚姻steatment等,这黔西县人民DONOT想要的答案。
有时候,他们太热情。
希望从你的来信。

干杯
威廉

什么时侯黔西县人民不问婚姻状况就能在一起?

幽灵海 发表于 30-11-2014 13:37
大家好

威廉是我的名字。我出生在北京, 1978年。

我笑的肚子痛。。

哈哈,from 北京,跟华人论坛里说英文。吃了么您内
回复 支持 1 反对 0

谢谢您让我大笑一场。

dosga 发表于 30-11-2014 18:07
楼主喜欢有些西化的中国人,太中国化的不喜欢。
所以用英文了,不过还是有好心人给翻译了。谢谢!呵呵!
...

知道,回复看不懂得未必真看不懂。
能来新加坡的中国人,大多思想都不太保守吧。

呵呵呵

他的英文还真不咋的

发表回复