新加坡狮城论坛

返回列表 发帖 付费广告

[SC] 还未拿到新IC,搬新家,怎么通知ICA新的地址呢?

去年11月底拿的临时身份证,目前没有接到公民大会的通知。搬了新家,想新的IC上直接印上新的地址,而不是贴新地址。

可以邮件ICA说明情况吗?发到哪个邮箱呢?谢谢啦:)
小狮租房
Kindly proceed to Level 6 of ICA Building in person to inform of the change of the address. Subsequently, you are required to proceed to Level 3 to effect the change. Please bring along your temporary IC collection slip and documentary evidence of your new residential address for us to facilitate the update.

我之前email问过ICA的,上面是他们的回复,你可以直接照做,不用发邮件去问了...

王二宝 发表于 27-3-2018 13:06
我之前email问过ICA的,上面是他们的回复,你可以直接照做,不用发邮件去问了... ...

太感谢啦:)

不客气  发表于 27-3-2018 13:39

发表回复