新加坡狮城论坛

返回列表 发帖 付费广告

Best X`mas gift page 1 and 6.

发表于 半年前|来自:新加坡 | 显示全部楼层
又是一位猛將>"<

小狮租房

My new kicks will be da samples, they come from Nike Neitherland. My friend work in my local nike sb distribution here, so you know? easy get the sample, and each of the kicks cost about 3x usd.

你买到的都是SAMPLE?

请问楼主是在哪买到的呢??很想知道...

如果可以的话请告诉我..呵呵

以下是引用FERRARI113在2005-9-9 17:47:11的发言:

明天晚上估计楼主的照片上要多出很多SHANGHAI 2

I WILL NOT GOING INTO DA NORMAL SHANGHAI 2, NEXT MONAY SLAM CITY SAMLE, VAPOR SAMPLE, AND 2 RETRO DUNK HI SB SAMPLE WILL BE ARRIVED.

[em02][em02][em02]

wow...

楼主有msn或者qq吗?

以下是引用Iverson_dx在2005-9-10 15:47:57的发言:

wow...

楼主有msn或者qq吗?

not got qq on my pc. try to find me at : [email protected]

Iverson_dx 斑竹你的QQ或者MSN是什么啊???

你的鞋``在那买`??  都是SAMPLE???

以下是引用面包树出走了在2005-9-10 22:30:43的发言:

not got qq on my pc. try to find me at : [email protected]

hah...added da buddy [em05]

发表回复