新加坡狮城论坛

返回列表 发帖 付费广告
楼主: 无悔此生

[陪读话题] 网络很浅 孤独很深

剮牛   why?  這邊有很多男士  嗎   我以為以 "媽媽" 居大多數

小狮租房
额~~~~~~~~不是"很多",所以是属于国家保护类的动物~~~~

try to eat young lion tonite??? hehe. Actually I think young lion win or draw tonite.

<P>支持楼上的. </P><P>我还是喜欢AA制...</P>

<P>如果出去吃饭不用女生花钱的话,那我也要去~~~~~~~~~~~
</P><P>就算我一个吧</P>[em04]

古来圣贤皆寂寞

<DIV class=quote><B>以下是引用<I>士林小吃</I>在2004-9-27 1:38:55的发言:</B>
剮牛   why?  這邊有很多男士  嗎   我以為以 "媽媽" 居大多數  </DIV>

<P>Good Question.[em06]</P>
<P>This Phenomenon seems like a red flower surrounded and supported by its green leaves.</P>[em07][em07][em07]

<P>楼上的,跟我要电话号码啊.....</P><P>偶会害羞地....</P>[em04]

<P>Above floor , Please leave your tele. no. Thank you.</P>

发表回复