新加坡狮城论坛

返回列表 发帖 付费广告

★☆★射团新一代★揸庄老大★滚石巨星★尼古拉斯★☆★

小狮租房
<P>沙沙发沙发</P>
<P><FONT face=楷体_GB2312 color=#0000ff size=5><B>☆射团中国滚石巨星俱乐部职位表☆</B></FONT></P>
<P><FONT face=仿宋_GB2312 color=#00ff33 size=3><B>董事长:射情男人</B></FONT></P>
<P><FONT face=仿宋_GB2312 color=#00ff33 size=3><B>主席:黑天鹅</B></FONT></P>
<P><FONT face=仿宋_GB2312 color=#00ff33 size=3><B>副主席:男人一个</B></FONT></P>
<P>----------------------------<FONT color=#f70909 size=5>以下排名不分先后</FONT>----------------------------</P>
<P><FONT face=黑体 color=#000000 size=3><B>宁波分部部长:Nicholas</B></FONT></P>
<P><FONT face=黑体 color=#000000 size=3><B>杭州分部部长:Summer</B></FONT></P>
<P><FONT face=黑体 color=#000000 size=3><B>台州分部部长:堃哥</B></FONT></P>
<P><FONT face=黑体 color=#000000 size=3><B>内蒙分部部长:猎人</B></FONT></P>
<P><FONT face=黑体 color=#000000 size=3><B>江苏分部部长:Daniel</B></FONT></P>
<P><FONT face=黑体 color=#000000 size=3><B>上海分部部长:Carl</B></FONT></P>
<P><FONT face=黑体 color=#000000 size=3><B>四川分部部长:李双</B></FONT></P>
<P><FONT face=黑体 color=#000000 size=3><B>东北分部部长:蓝天</B></FONT></P>
<P><FONT face=黑体 color=#000000 size=3><B>广东分部部长:幻夜</B></FONT></P>
<P><FONT face=黑体 color=#000000 size=3><B>山东分部部长:宋方舟</B></FONT></P>
<P><FONT face=黑体 color=#000000 size=3><B>湖南分部部长:扫把</B></FONT></P>
<P><FONT face=黑体 color=#000000 size=3><B>河南分部部长:云飞</B></FONT></P>
<P><B><FONT face=黑体 size=3>武汉分部部长:何灏</FONT></B></P><FONT face=幼圆 size=3><b>老大我的新战靴-------</b></FONT>

<P>[点击播放视频:http://221.204.254.36//Music1/0/1/2/1513/1514/1518.wma]</P>
<P><B><FONT color=#e10900 size=4>九龙皇帝

</FONT></B>歌手:<a href="http://mp3.baidu.com/m?tn=baidump3&amp;ct=134217728&amp;lm=-1&amp;word=mp4" target="_blank" >mp4</A> 专辑:<a href="http://mp3.baidu.com/m?tn=baidump3&amp;ct=134217728&amp;lm=-1&amp;word=the+best+of+mp4" target="_blank" >the best of mp4</A>

</P>
<P>na na na na na na na na na na na na na
我系<FONT style="COLOR: #e10900">九龙皇帝</FONT>九龙新界我睇晒
今日我出巡嚟俾你唎朝拜你咪睇我样衰衰,好似污糟辣挞
我写得一手好字政府都冇我办法
我唔讲你唔知我有十几个皇宫
由荃湾天桥底一直杀到落去尖东
我有田有地又有大把金银珠宝多到穿梭机两架都买得到
皇上奴才韦小宝有事禀告:
对面海有班鬼佬系度鬼杀咁嘈
佢唎离晒谱放飞机放到嚟呢度
声大夹恶促住条气你瞓得唔好
咪嘈!全世界都系话你老土
咁够僵走呢我嘅环头四围浦
以为揸住咁嘅烂鬼飞机我睇你唔到
shut up 你唔好系度发嗡风
出到街全部噑我都唔认得晒
而家嘅兰桂芳系咪搬咗去新界?
以前呢度鞑骨点解变咗七十一?(hey!)
我老懵懂走入去买枝甜筒
我抄下个衭袋捻咗叠阴司纸
喂!阿伯!牛头马面都唔用呢d银纸
你扮有钱唔该你悭d
搞搞震冇帮衬仲要成身臭嘭嘭
我嬲嬲唎 落咗深水埗嚟到浴德池
佢唎开紧rave party 我想话冲凉佢问我系咪踩场?
呢个死肥佬心口纹左个鬼佬
小桂子嘭嘭声过嚟话俾朕知
个件大蕃薯系咪叫mcg?
hey……你老豆 hey hey…………
班细路系对面画嘅系咪叫graffti?
佢地喷到五颜六色遮晒我d字
我罗支啦啦宝以为真系咁好
捽到我扯晒虾点知乜都洗唔到
尖东,洗唔到!洗唔到!
油麻地,洗唔到!洗唔到!
旺角,洗唔到!洗唔到!
沙头角,洗唔到!洗唔到!
牛头角,洗唔到!洗唔到!
彩虹村,洗唔到!洗唔到!
翠屏村翠榕楼1712!!洗唔到
穿梭机一架都洗唔
洗唔到!洗唔到!洗唔到!又洗唔到!
洗唔到!洗唔到!一架都洗唔!
hey!oh!hey!深水埗洗唔到!洗唔到!全部都洗唔到!
油麻地,你话洗唔到!我话洗到!
牛头角你地系咪都系洗唔到!
我今日去彩虹呢地系咪叫洗唔到!
你睇吓,乜大眼见到好污糟</P>

哈哈  楼主姐姐  可以得  就是第二张丑了点

小流姐姐,,,滚石巨星?[em01][em01][em01][em01]

<P>漂亮。。。</P>

<DIV class=quote><B>以下是引用<I>尐潁</I>在2005-5-23 16:46:28的发言:</B>

<P>漂亮。。。</P></DIV>

小妹子也来了啊~~~~~~[em05]

Kit
都是gaygay诶

发表回复