新加坡狮城论坛

返回列表 发帖 付费广告

照片已收~

<P><FONT color=#cc33ae></FONT></P>
<BLOCKQUOTE><FONT color=#c43cc4><FONT size=3><B>奥斯两八开 (上海话方言歌曲)</B></FONT>
词曲:陶子 编曲:陶子 演唱:eZ Fly组合

口白:喂,憨度啊~了抓啊?啊?啥么事阿~又了想伊啦,~哦哟~欢喜伊么,去帮伊讲呀~~眼了该组撒啦~哈憨!诶!吾帮侬讲呀~~个种事体没啥拖头额呀!喜欢拧家么,就上呀!~噶简单额一张事体,弄得了噶沙度。一眼名堂精阿没额嘛~~这寿头额寿!哈搞~侬马相坍板古啦,哪能对自己一眼自信阿没额啦~喔唷~~认得侬哦,算吾路道粗。哎~~没想法了闹…

想,吾了该想,吾躺了床浪,还了该想。
汤伐老,吾从来恩没碰着个能噶额刮腮事体。想伐通,为啥噶想伊。

侬啊,又了想伊对伐,上课开小差,簿子高头乱写八写。
哈可爱,侬讲,侬想,亲伊,吃死伊,爱死伊。
但为撒体,侬却讲伐出侬老欢喜。到底为撒体。

伐好意思来帮伊讲,阿伐晓得该哪能讲。看到吾噶斗攉,朋友才哟来帮吾忙。
心里晓得么噶便当,毕竟个阿是吾额第一趟,奥斯两八开,让吾来想想清桑。

个趟侬阿好枉司枉类,撒额事体才好帮伊讲类,让伊晓得现在是撒额情况。
帮伊路子搞搞清桑,伐哟嘎子嘎俺硬劲枉对,花眼令子把伊,侬看伊会哪能办。

刚听好天气预报,讲明朝天气蛮好,侬快点约伊,明朝一道出来白相。
带伊去拍粘纸照,造型侬哟凹凹好,伐哟怕拐腮,伐哟怕坍台。有阿哥仓了该。

昨日夜到,吾么困好,吾翻来覆起,盘算今朝。
眼眼侥,一早窝里停电停水射牙齿帮揩面水,一塌国仔,半铜吊冷水。哎~~

好嘞好嘞好嘞,快点噶走嘞,跑嘞跑嘞跑嘞,伐去要迟到嘞。
老老崭,现在,听吾,没错,伐要再,牙了该打扮。
个趟让吾,看看侬到底有多来塞。本事么拿出来。

伐是伊拉讲额洋泾浜,只是有眼诶话伐敢讲,上怕讲了以后关系,比现在还陌生。
今朝天气交归冷,脱件衣裳披了伊身浪,现在到底讲伐讲,让吾想清桑。

个种事体有啥好多想,明摆了该侬伐讲拧家抢,现在好额么事侬阿晓得才老紧张。Oh~Yeah!
一生当种能够碰几趟,侬个能噶欢喜额小姑娘,起讲就有希望,伐讲只好看闹猛。Wu~

伊额旁边多了只男拧,帮吾讲是伊拉自己拧,到底啥额关系,吾阿讲伐清桑。
心里感觉老老老伐爽,肉麻老早浪费额重光,越想越厚,头皮一麻,现在就去帮伊讲。Wu~

侬晓得伐,实际上伊阿老老欢喜侬,快点起讲!</FONT></BLOCKQUOTE>
<P>

[em04][em04][em04][em04][em04][em04][em04][em04][em04][em04][em04][em04][em04]</P>
<P><FONT color=#bb44a3></FONT></P>
<P><FONT color=#bb44a3></FONT></P><FONT color=#bb44a3>
</FONT>

上海新人MM+eZ fly的"奥斯两八开"!!大家多多支持偶哦~

上海新人MM+eZ fly的"奥斯两八开"!!大家多多支持偶哦~

6月15日再次更新~上海新人MM+eZ fly的"奥斯两八开"!!大家多多支持偶哦~P.S.就算偶不是论坛新人但至少是相册新人吧.

6月15日再次更新~上海新人MM+eZ fly的"奥斯两八开"!!大家多多支持偶哦~P.S.就算偶不是论坛新人但至少是相册新人吧.
小狮租房
[em05]

他妈的我的SF!!!!![em03]

[em02]

<P>kakasi  </P>

<P>啊啊暗暗  </P><P>卡卡西  卡卡西</P>[em02]

<P><FONT color=#ff3300 size=6><b>卡卡西卡卡西卡卡西卡卡西卡卡西卡卡西卡卡西卡卡西卡卡西卡卡西卡卡西卡卡西卡卡西卡卡西卡卡西卡卡西卡卡西卡卡西卡卡西卡卡西卡卡西卡卡西卡卡西卡卡西卡卡西卡卡西卡卡西卡卡西卡卡西卡卡西卡卡西卡卡西卡卡西卡卡西卡卡西卡卡西卡卡西卡卡西卡卡西卡卡西卡卡西卡卡西卡卡西卡卡西卡卡西卡卡西卡卡西卡卡西卡卡西卡卡西卡卡西卡卡西卡卡西卡卡西卡卡西卡卡西</b></FONT></P>

不错不错!!!

<P>55555555</P><P>都是冲他来的...</P>[em06]

卡卡西.....[em01][em01][em01]

发表回复