新加坡狮城论坛

12下一页
返回列表 发帖 付费广告

我卖早了吗,你认为呢?

<p>我在1。38 卖了CSM.SG,&nbsp;&nbsp; </p><p>1。28卖了STA.SG,还是全部,</p><p>卖早了吗?</p><p>真不想再HOLDER了</p>
小狮租房
<p>I brought CHRT 6 lots at $3.30, sold 2 lots at $12.50, it went up to $19. never sell. Then it drop to $0.60. now I am still holding some. </p><p>I brought STAT 1 lot at $7.xx, still holding...</p><p>You are much better than me. </p><p>I don't think I should hold those shares. But to me there is no much difference whether I let go or not at this time in term of lost. So I still hold. </p>[em01]

i brought chrt 1 lot at 4.9.still hold. last week just brought 20 lots globaltest.

<p>我想知道股票是1lot买的吗? 1lot大概是多少?谢谢</p>

<p>哦 1 lot 是1000股,对,1000股一个单位,</p><p>都跟我一样,成股东了,我退出一下,几个月后再看,</p><p>我的成本也1。4多呢,每股亏不多,但,90多lots,也亏惨了,</p><p>我们是难兄难弟,就算到1。7,我也不进了,休息半年</p>

<p>我不想几个月内进场,<font color="#ff3300">你们讲这样想对吗</font>?</p><p>我还有3个烂股,该不该也丢了,ctc.sg&nbsp; ecp.sg&nbsp; kxd.sg 唉。。。</p><p>你们都hold 啥啦,一定比我的好,</p><p>ctc 的股息还不错,是美金算的,29。00时我睡觉了,现在才10。40那是多大的差啊,</p>

我9天前1。32 把全部STAT卖了。1。35买的,HOLD了3年了。我考虑买债券。好歹有3%回报。

现在是十字路口啊,大家小心

<p>还是卖早了,跟现在比差了20k 了,还是不后悔,不进场,休息,</p><p>你们都还没出吗,</p>

发表回复