新加坡狮城论坛

返回列表 发帖 付费广告
楼主: 银牌助教

[中学] 2011O水准成绩放榜,向优秀生表示祝贺!!!!

jjrchome 发表于 9-1-2012 15:08
恭喜铜牌和xuemei!

谢谢J版!

铜牌老大乐昏头了~
把他自己和我一起曝光!

J版,求你帮我删那些细节
我木有权限删贴了~

小狮租房
刘皮皮  我这里还在疑惑两是不是一个呢.  发表于 11 分钟前
我以为全世界都知道,银牌,铜牌是一个家呢。

小飞猪  你还是先看住你的钱袋子吧,英国那地方多烧钱呀;)  发表于 25 分钟前

哈哈!破大洞是肯定的!没办法!谁让他是俺的呆子!

要到英国去烧钱,也不是随便一个呆子能去烧的,你又肉痛又自豪滴烧吧,人家想烧还轮不到呢,哈哈  详情 回复 发表于 9-1-2012 15:42

铜牌推广者 发表于 9-1-2012 15:37
刘皮皮  我这里还在疑惑两是不是一个呢.  发表于 11 分钟前
我以为全世界都知道,银牌,铜牌是一个家呢。 ...

“一家三口,儿子最帅”
你那儿子的帅头像
可以换新的了
都多少年前的啦

现在全世界都知道了~
偶要ZD来捂他老爸的嘴巴!

原来铜牌贴里的陈XM就是xuemei!名师出高徒,赞!  详情 回复 发表于 12-1-2012 19:59

xuemei166 发表于 9-1-2012 15:35
谢谢J版!

铜牌老大乐昏头了~

没权限?后悔了吧。。。

屏蔽了33楼,删了”淘气包‘的点评,够吗?

哈哈哈  详情 回复 发表于 10-1-2012 10:19

vivocity2010 发表于 9-1-2012 15:39
哈哈!破大洞是肯定的!没办法!谁让他是俺的呆子!

现在你懂了--为何银牌前阵子要去莱茵河畔吃大餐了吧?

哈哈!懂了!  详情 回复 发表于 9-1-2012 16:33

是看着照片一样, 可又不敢乱下判断.

这不, 前两天还在找你发出来的关于家电的贴子, 想看看烤箱, 然后左找右找都找不到, 结果我又不知道是该给铜牌发或是银牌发, 怕弄错了...

jjrchome 发表于 9-1-2012 15:52
没权限?后悔了吧。。。

屏蔽了33楼,删了”淘气包‘的点评,够吗?{:s ...

多谢!多谢!不后悔!不后悔!

男生是这样的
一高兴就啥都忘了

不过真的替铜牌开心呢!

我还没有把那个梦全部写出来
如果把10年后ZD的情形写出来
他一定乐得找不到北了~~~

今天也是我最感安慰的一天
手机短讯不断,好消息不断
嗯,我下了,上课去!

祝福你!开心一整天!!!  详情 回复 发表于 9-1-2012 16:35

Results of the 2011 Singapore-Cambridge General Certificate of Education (Ordinary Level) Examination

1The Singapore-Cambridge General Certificate of Education Ordinary Level (GCE O-Level) Examination is conducted jointly by the University of Cambridge International Examinations (CIE), the Singapore Examinations and Assessment Board (SEAB) and the Ministry of Education (MOE).

2A total of 36,955 school candidates sat the 2011 GCE O-Level Examination and 36,904 or 99.9% have been awarded certificates. An information sheet on students and schools with good performance is at Annex A.
3The results of the 2011 and 2010 GCE O-Level Examinations for school candidates are as follows:

YearNo. Sat1 or more GCE O-Level Passes3 or more GCE O-Level Passes5 or more GCE O-Level Passes
No.%No.%No.%
201136,95536,90499.935,22195.330,28181.9
201037,65537,59899.835,75394.930,56281.2

4This year, 4,548 or 34.8% of the 2011 Secondary 4 Normal Academic [Sec 4N(A)] students sat one or more subjects in the GCE O-level examination. Of these, 4,086 or 89.8% have obtained at least one O-Level pass.
5A total of 3,932 private candidates sat the 2011 GCE O-Level Examination and 3,520 or 89.5% have been awarded certificates.

6School candidates have been issued their results by their respective schools from 2:00 pm today. Private candidates will be informed of their results by post. Private candidates may also access their results through the Singapore Examinations and Assessment Board website from 2:00 pm today.

发表回复