新加坡狮城论坛

返回列表 发帖 付费广告
楼主: yabei_8

政府初高中(O,A水准)疑难解答

<DIV class=quote><B>以下是引用<I>641005</I>在2004-7-7 16:24:40的发言:</B>
楼主真的很厉害耶!!是不是在教育部工作过啊!!</DIV>
<P>晕..偶还在上学..不过偶比较38..没事老喜欢打听..呵呵</P>

小狮租房
<P>你丫先帮我一把吧......小齐齐..</P>[em02]

<DIV class=quote><B>以下是引用<I>yabei_8</I>在2004-7-8 21:42:27的发言:</B>

<P>晕..偶还在上学..不过偶比较38..没事老喜欢打听..呵呵</P></DIV>
<P>
<P>楼主看来是个强人啊~</P>
<P>呵呵,,,你在什么学校啊?</P>

<P>在jurong jc读1年级,有什么事呀???</P>[em01][em01][em01][em01][em01]

<P>楼上的强啊。。。是在vjc的吗?</P>

<DIV class=quote><B>以下是引用<I>yabei_8</I>在2004-7-7 17:21:06的发言:</B>

<P>晕。。英文口试吗?今年的考法改革了,跟我们都不太一样,可是照例朗读是最好拿分的地方,图片描述和对话相对难点,平常注意沟通。读文章时保持流利,在对话时看着老师的眼睛,但别死盯着,尽量讲让人产生兴趣的话题,不要停顿。图片描述要注意方位次序,让老师感觉你的思路很有逻辑,多记些表示防卫的词汇和描写个人外表的词汇,还有,要对图片做出合理推断。</P></DIV>

<P>谢谢回答。</P>
<P>本人对新加坡不太了解,请问</P>
<P>GP</P>
<P>MERIT AND ABOVE FOR TWO S-PAPER</P>
<P>SAT</P>
<P>各是什么?</P>
<P>谢谢!</P>

<DIV class=quote><B>以下是引用<I>creampiggy</I>在2004-7-10 18:04:01的发言:</B>
<P>谢谢回答。</P>
<P>本人对新加坡不太了解,请问</P>
<P>GP</P>
<P>MERIT AND ABOVE FOR TWO S-PAPER</P>
<P>SAT</P>
<P>各是什么?</P>
<P>谢谢!</P></DIV>
<P>GP是GENERAL PAPER...GENERAL KNOWLEDGE WILL BE TESTED IN THE PAPER,IT IS ACTULLAY A SUBJECT DO WITH LANGUANGE.S PAPER IS PART OF A LEVEL PAER,IF U INTEND TO PERSUE A SCHOLARSHIP IN UNIVER ,U MAY APPLY FOR THIS PAER AT THE BEGINNING OF THE SECOND YEAR OF JC,JUST AS I MENTIONED BEFORE IF U MANAGED TO OBTAIN A MERIT(BETTER THAN PASS GRADE BUT LOWER THAN DISTINTION) IN SUCH PAPER,U WILL BE QUALIFIED FOR GRTTING THE CONDITIONAL OFFER OF OX OR CAM UNDER ONE OF THE PHD SCHOLARSHIP SCHEME SPONSORED BY A STAR(A SCIENCE RESERCH INSTITUTE IN SINGAPORE)

<P>SAT IS A TEST ORIENTED FROM THE COLLEGE ADMISION EXAM OF US,KNOWLEDGE INVOLING MATH AND ENGLISH WILL BE TESTED.IT WAS ADAPTED FOR UNI ADMISSION BY SINGAPORE TWO YEARS AGO,BUT IT IS NO MORE REQUIRED FROM THIS YEAR.HOWEVER THE SAT RESULT IS STILL ONE OF THE CONDITIONS OF SOME SCHOLARSHIP PROVIDER.</P>

<P>                                                                                        REPLIED BY yabei_8</P>

<P>哈哈。。。楼上的很强啊。。。谢谢帮忙回答。。。</P>[em01][em01][em01][em01][em01][em01][em01][em01]

晕楼上的是我

发表回复