新加坡狮城论坛

返回列表 发帖 付费广告
楼主: yun704435003

[早期教育] 对于孩子的教育,压力很大

小狮租房
ryan2011 发表于 16-4-2013 10:08
我也在kuching..但计划换国籍了...

My husband is Malaysian from Kuching also, I am from China, but because of my baby, my husband has already converted to Singapore Citizen, my baby is now 2 mths plus only and my mother in law takes care him now, but she will go back to Kuching next month cause she can not leave my father in law lonely in kuching, she also suggest to bring baby back to Kuching, but we do not want, no choice I will send baby to infant care next month, I do not  know whether infant care is good for him, I will try first, if not, I will resign and take care him at home. my household income is also not high, but baby is most important for me!

Sorry I can not type Chinese in the office.

zengnaner 发表于 19-4-2013 13:32
My husband is Malaysian from Kuching also, I am from China, but because of my baby, my husband has ...

呵呵..我和你到反,老公是中国人..目前老公换公民了..你们现在住哪?

ryan2011 发表于 19-4-2013 14:34
呵呵..我和你到反,老公是中国人..目前老公换公民了..你们现在住哪?

Whampoa area, you also from kuching?

zengnaner 发表于 19-4-2013 14:40
Whampoa area, you also from kuching?

是的..

我觉得孩子应该是要待在爸爸妈妈的身边,就如同现在,我每天都有做工,白天外公外婆照顾,我一回到家她就开心的手舞足蹈,要我抱,我抱过来之后外公外婆爸爸要抱,她就死死的拽着我的衣服不让,我想孩子是多么期待妈妈能多陪陪自己吧。如果可以的话就尽量让孩子在身边给他们最完整最满足的爱.我家婆不适应这边一直说要把孩子带回国,我说我生下孩子的目的不是为了要和孩子分开,我们虽然条件不好,但是也没有穷到需要跟孩子分开的地步,多站在孩子的立场想一下吧。

我家也是,生活再动荡,孩子也是带在身边

lovedou99 发表于 21-4-2013 09:22
我觉得孩子应该是要待在爸爸妈妈的身边,就如同现在,我每天都有做工,白天外公外婆照顾,我一回到家她就开 ...

如果宝宝的爷爷奶奶或者外公外婆能来的话,我也肯定是带在身边,绝不会分开的,
羡慕老人可以帮忙来照顾的
给别人来照顾,一点都不放心
。。。。

yun704435003 发表于 21-4-2013 23:18
如果宝宝的爷爷奶奶或者外公外婆能来的话,我也肯定是带在身边,绝不会分开的,
羡慕老人可以帮忙来照顾 ...

你劝说他们来呀,我家婆他们也是走不开的,家里有八十多的奶奶,我家公也还在上班,家里还有个上高中的小姑。

家家有本难念的经,希望你能早日和小宝贝团聚,享受天伦之乐呢。加油哦  

lovedou99 发表于 21-4-2013 09:22
我觉得孩子应该是要待在爸爸妈妈的身边,就如同现在,我每天都有做工,白天外公外婆照顾,我一回到家她就开 ...

我可以说嘛我父母来我家玩,孩子都跟我父母亲,因为我没有做工所以孩子看到我都习惯啦,反倒爸爸下班比较开心,所以我在考虑你要是真辞职可能情况正好相反啦,呵呵~~~

发表回复